Ikona zámek Členská sekce Napište mi Ikona e-mail

Cestovní pojištění pro Vaši letní dovolenou

Cestovní pojištění pro Vaši letní dovolenou

Blíží se doba letní dovolené a spousta klientů řeší pro své zájezdy cestovní pojištění. Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly, a to nemluvě o produktech, které nabízejí přímo cestovní kanceláře. Na co si dát při sjednání pozor?

Doba letní dovolené je zde a spousta klientů řeší pro své zájezdy cestovní pojištění. Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly, a to nemluvě o produktech, které nabízejí přímo cestovní kanceláře. Pokud se i Vy chystáte na dovolenou někam do zahraničí, tak jsme sepsali pár podstatných tipů, na co si při sjednání dát pozor. Pokud budete užívat nádherných míst, které nám nabízí Česká republika, tak si vystačíte pouze s občanskou odpovědností.

 

 

 

 

 

Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly a rozhodně se nevyplatí hledat za každou cenu to nejlevnější cestovní pojištění, ale vždy je vhodné cestovní pojištění ušít na míru Vaší dovolené. Pro naše klienty máme s pojišťovnami vyjednané až 50% slevy, takže pokud se na dovolenou nejen v létě chystáte, neváhejte se na nás obrátit.

Užijte si krásné a pohodové léto.


Další články

zobrazit všechny články
Kapsáři nebo rafinovaní zločinci? Finanční podvody a možnosti, jak se jim vyvarovat
29
Bře

Kapsáři nebo rafinovaní zločinci? Finanční podvody a možnosti, jak se jim vyvarovat

V poslední dekádě zažíváme napříč všemi oblastmi života závratný rozvoj a v poslední polovině zvlášť, a to zejména v informačních technologiích. Proto se s takovou kombinací nešvarů setkáváme vlastně poprvé. Vývoj technologií má však nejen pozitivní přínosy, ale i řadu neblahých aspektů, kdy jedním z nich jsou finanční podvody.

Pronájem nemovitostí, jednoduchý zdroj příjmu nebo noční můra?
15
Bře

Pronájem nemovitostí, jednoduchý zdroj příjmu nebo noční můra?

Mnoho lidí, kteří nikdy nepronajímali žádnou nemovitost, říkají, že pronájem je jednoduchý zdroj příjmu za minimum práce, nebo dokonce bez práce. Ovšem jakmile si to člověk vyzkouší, častokrát poměrně rychle zjistí, že to není až tak růžové, jak se na první pohled může zdát.

Jak financovat koupi automobilu či bydlení?
1
Bře

Jak financovat koupi automobilu či bydlení?

Představte si, že stojíte před rozhodnutím, kdy si chcete pořídit nové auto nebo bydlení. Dvě nejčastější situace, se kterými se většina z nás již několikrát setkala. Jednou z klíčových otázek při těchto situacích je to, jak se danou situaci rozhodneme financovat.

Napište mi